Recept na nealkoholickou Piña Coladu s použitím BIO kokosového smoothie s ananasem
Ingredience:
- 180 ml BIO kokosového smoothie s ananasem (1 kus)
- Kousek ananasu (pro ozdobu)
- Čerstvá máta (pro ozdobu)
- Ledové kostky (volitelné, podle preference)
Postup:
-
Příprava ingrediencí:
- Pokud je vaše BIO kokosové smoothie chlazené, můžete přejít k dalším krokům. Pokud ne, nebo pokud preferujete chlazený nápoj, můžete ho nechat vychladit v lednici nebo přidat ledové kostky.
-
Příprava sklenice:
- Zvolte si vhodnou sklenici pro podání vaši Piña Colady.
- Pokud chcete sklenici vyzdobit, můžete okraje namočit do vody a poté je přelít do talířku s trochou třtinového cukru, aby vytvořily efekt okraje oslazeného cukrem. Pak dozdobte sklenici kouskem ananasu a lístky máty.
-
Servírování:
- Nalijte připravenou Piña Coladu do připravené sklenice.
- Pokud jste nepoužili ledové kostky, můžete nyní přidat několik kostek do sklenice, abyste ochladili nápoj.
- Ozdobte nápoj lístky máty a kouskem ananasu.
-
Servírování a konzumace:
- Vaše nealkoholická Piña Colada je nyní připravena k servírování. Podávejte okamžitě a užívejte si osvěžující chuť tohoto tropického nápoje.
Tento recept vám poskytne lahodnou nealkoholickou verzi oblíbeného tropického koktejlu Piña Colada, která je BIO kokosového smoothie s ananasem.