Recept na nealkoholickou Piña Coladu s použitím BIO kokosového smoothie s ananasem

Ingredience:

  • 180 ml BIO kokosového smoothie s ananasem (1 kus)
  • Kousek ananasu (pro ozdobu)
  • Čerstvá máta (pro ozdobu)
  • Ledové kostky (volitelné, podle preference)

Postup:

  1. Příprava ingrediencí:

    • Pokud je vaše BIO kokosové smoothie chlazené, můžete přejít k dalším krokům. Pokud ne, nebo pokud preferujete chlazený nápoj, můžete ho nechat vychladit v lednici nebo přidat ledové kostky.
  2. Příprava sklenice:

    • Zvolte si vhodnou sklenici pro podání vaši Piña Colady.
    • Pokud chcete sklenici vyzdobit, můžete okraje namočit do vody a poté je přelít do talířku s trochou třtinového cukru, aby vytvořily efekt okraje oslazeného cukrem. Pak dozdobte sklenici kouskem ananasu a lístky máty.
  3. Servírování:

    • Nalijte připravenou Piña Coladu do připravené sklenice.
    • Pokud jste nepoužili ledové kostky, můžete nyní přidat několik kostek do sklenice, abyste ochladili nápoj.
    • Ozdobte nápoj lístky máty a kouskem ananasu.
  4. Servírování a konzumace:

    • Vaše nealkoholická Piña Colada je nyní připravena k servírování. Podávejte okamžitě a užívejte si osvěžující chuť tohoto tropického nápoje.

Tento recept vám poskytne lahodnou nealkoholickou verzi oblíbeného tropického koktejlu Piña Colada, která je BIO kokosového smoothie s ananasem.